Menu

Antipasti

Antipasti / Voorgerechten

Tagliere dei Colomba
Met een tagliere beginnen de gesprekken, de gezelligheid en de Italian feeling. Daarom een waaier van Italiaanse lekkernijen samengesteld door Claudio.

Langoustine
afgewerkt met citroenzeste, tuinkruiden en Imperial heritage kaviaar

Vitello tonnato
Fijne schijfjes van graankalf met een crumble van zacht gegaarde Gambero Rosso di Mazzara en Siciliaanse kappertjes

Impepata di vongole e cozze Neretine 
Vongole veraci en mosseltjes in een zuiderse visjus, een vleugje DOC olio d’oliva en foccacia met San Marzano tomaat zoals in Puglia

Burrata d’ Andria
geserveerd met gegrilde en opgelegde groentjes, crème van courgette en munt en Imperial Heritage kaviaar

Bruschetta’s

Bruschetta d’estate
(tomaatjes, ricotta, zongedroogde tomaat en gegrilde parmaham)
Bruschetta ortolana
(gegrilde en opgelegde zuiderse groentjes, pesto van basilicum en rucola,
overgoten met DOC Balsamico)
Bruschetta Filosofia (2 personen)
(waaier van bruschetta’s)

En voor onze kleinste fans (tot 12 jaar)

Onze gerechten zijn in kinderporties beschikbaar.

Pasta fresca
Huisbereide deegwaren

Rollade
van aubergine, basilicum en DOC parmigiano stagionato.

Spaghetti
met verse venusschelpen(veraci) overgoten met peterselie.

Papardelle
in een zuiderse jus met venuschelpjes(veraci) mosseltjes, Rode Gamba met Italiaanse zoete tomaatjes gegaard in een papillot.

Ravioli
van zeebaars, ricotta, citroenzeste. In een sausje van Italiaanse zoete tomaatjes uit Puglia

Trio
van pasta voor wie niet kan kiezen. open lasange/ Papillot met venusschelp, mosseltje en zeewater garnaal/canneloni ricotta en gegrilde pancetta

[/av_textblock]

Specialita

Fiorentina van Scottona piemontese (2 personen)

met een caponade sausje en aardappeltjes in de oven met verse kruiden

Filetto

van Angus geserveerd met DOC olijfolie,rucola en parmezaanse kaas

[/av_textblock]

Parmigiana
van Siciliaanse aubergines en burrata met een emulsie van olijfolie

Pizza

Pizza

Pizza Margherita
tomatensaus/ Fior di Latte / Basilicum
Pizza Funghi
tomatensaus/ Fior di Latte/ champignons
Pizza Prosciutto
tomatensaus/ Fior di Latte/ ham
Pizza Napoli
tomatensaus/ Fior di Latte/ ansjovis/ kappertjes
La Gorgonzola e pomodorini
Fior di Latte/ opgelegde kerstomaat/ zoete gorgonzola/ gevulde kaasboord
Pizza Aurelio
tomatensaus/ Fior di Latte/ zongedroogde tomaat/ ansjovis/ rucola
Pizza Filosofia
tomatensaus/ Fior di Latte/ verse tomaat/ burrata/ rucola/ kappers/ parmaham
Pizza Piccola Valentina
tomatensaus/  Fior di Latte/ ricotta/ rucola/ zongedroogde tomaat/ parmaham
La Calabrese
tomatensaus/ Fior di Latte/ pikante salami/ Nduja
Pizza Pugliese
tomatensaus/ Fior di Latte/  gegrilde en opgelegde aubergine en courgette/ rode ajuin/
champignons/ Taggascia olijven/ artisjok
Gamberoni e pomodorini
tomatensaus/ Fior di Latte/ Gamberi Siciliani/ zongedroogde tomaat
Pizza Diavola
tomatensaus/ Fior di Latte/ pikante salami/ nduja/ ajuin/ opgelegde paprika
Pizza 4 Staggioni
tomatensaus/ Fior di Latte/ ham/ artisjok/ paprika/ champignons

Pizza Carbonara
tomatensaus/ Fior di Latte/ rode ajuin/ culatello/ ei

Pizza bianco
(pizza zonder tomatensaus)

Heeft u een allergie? Gelieve de gastvrouw te contacteren voor u besteld!

Dolci

Dolci

Tiramisù op basis van de Gozio Amaretto en sinaasappel.
Sorbetto di limone met bosvruchtensausje
Zabaglione met een tikje anijs en ambachtelijk kersenijs uit de kempen van “ de Zwaluwhoeve van Jade en Geert” .
Panna cotta afgewerkt met een kletskoek van framboos en zacht opgeklopte smeuiige slagroom
Kaasplankje samengesteld door de Kaasaffineurs van Van Tricht